Kategoriat
Uncategorized

Yhdessä sun puolella – Mielen terveydeksi tapahtuma 12.4.

Nurmon Sininauha oli osana Yhdessä sun puolella tapahtumaa, joka järjestettiin M-talolla 12.4.

Etiäppäin – hanke (Kokemusasiantuntijatoiminta osaksi kuntien peruspalveluita – hanke) järjestää ”Yhdessä sun puolella – Mielen terveydeksi” – tapahtuman tiistaina 12.4.2022 klo 9-15 M-talon 1.kerroksen aulatilassa ja Atriumissa. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan alueen mielenterveys- ja päihdejärjestöjen kanssa. Tapahtuman juontavat Duudsoneista tutut Hannu-Pekka ”HP” Parviainen ja Jarno ”Jarppi” Leppälä, jotka pitävät myös oman mielenterveysaiheisen puheenvuoronsa klo 12-13!

Päivän aikana mielenterveys- ja päihdejärjestöt esittelevät toimintaansa sekä pop-up -pisteissä, että Duudsonien haastattelussa. Kuulemme myös kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroja. Tapahtumassa ovat mukana: Olkkari – Kokemus- ja vertaistoimijat ry, Buusti ry, FinFami Etelä-Pohjanmaa ry, KRIS-Etelä-Pohjanmaa ry, Kriisikeskus Mobile Seinäjoki, Ehyt ry, IPS/Etelä-Pohjanmaa ja Nurmon Sininauha ry.

Lainaus: https://www.epshp.fi/ammattilaiselle_ja_opiskelijalle/koulutus/voimaa_arkeen/yhdessa_sun_puolella_-_mielen_terveydeksi_tapahtuma

Päivä sujui hienosti ja pienestä jännityksestäkin selvittiin ehjin nahoin! Oli mahtavaa päästä tutustumaan yhteistyötahojen toimintaan ja kuulemaan heidän haastattelujaan. Ständillä saimme jakaa Nurmon Sininauhan esitteitä, sekä kävijöillä oli mahdollisuus osallistua pääsiäiskorin arvontaan.

Toiminnanjohtaja Anna ja tiedottaja Tiia odottavat haastattelunsa alkua

Katso koko tapahtuma ja kaikki haastattelut alla olevasta videosta!

Kiitokset ”Etiäppäin”-hanke, EPSHP Voimaa arkeen, Olkkari – Kokemus- ja vertaistoimijat ry, Buusti ry, FinFami Etelä-Pohjanmaa ry, KRIS-Etelä-Pohjanmaa ry, Kriisikeskus Mobile Seinäjoki, Ehyt ry ja IPS/Etelä-Pohjanmaa, että saimme olla mukana tekemässä tätä tapahtumaa teidän kanssanne!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s