Kategoriat
Uncategorized

Plakkarin avoimet ovet 18.5.

Kategoriat
Uncategorized

Plakkarin väkeä tavattavissa

Tervetuloa!

Kategoriat
Uncategorized

Yhdessä sun puolella – Mielen terveydeksi tapahtuma 12.4.

Nurmon Sininauha oli osana Yhdessä sun puolella tapahtumaa, joka järjestettiin M-talolla 12.4.

Etiäppäin – hanke (Kokemusasiantuntijatoiminta osaksi kuntien peruspalveluita – hanke) järjestää ”Yhdessä sun puolella – Mielen terveydeksi” – tapahtuman tiistaina 12.4.2022 klo 9-15 M-talon 1.kerroksen aulatilassa ja Atriumissa. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan alueen mielenterveys- ja päihdejärjestöjen kanssa. Tapahtuman juontavat Duudsoneista tutut Hannu-Pekka ”HP” Parviainen ja Jarno ”Jarppi” Leppälä, jotka pitävät myös oman mielenterveysaiheisen puheenvuoronsa klo 12-13!

Päivän aikana mielenterveys- ja päihdejärjestöt esittelevät toimintaansa sekä pop-up -pisteissä, että Duudsonien haastattelussa. Kuulemme myös kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroja. Tapahtumassa ovat mukana: Olkkari – Kokemus- ja vertaistoimijat ry, Buusti ry, FinFami Etelä-Pohjanmaa ry, KRIS-Etelä-Pohjanmaa ry, Kriisikeskus Mobile Seinäjoki, Ehyt ry, IPS/Etelä-Pohjanmaa ja Nurmon Sininauha ry.

Lainaus: https://www.epshp.fi/ammattilaiselle_ja_opiskelijalle/koulutus/voimaa_arkeen/yhdessa_sun_puolella_-_mielen_terveydeksi_tapahtuma

Päivä sujui hienosti ja pienestä jännityksestäkin selvittiin ehjin nahoin! Oli mahtavaa päästä tutustumaan yhteistyötahojen toimintaan ja kuulemaan heidän haastattelujaan. Ständillä saimme jakaa Nurmon Sininauhan esitteitä, sekä kävijöillä oli mahdollisuus osallistua pääsiäiskorin arvontaan.

Toiminnanjohtaja Anna ja tiedottaja Tiia odottavat haastattelunsa alkua

Katso koko tapahtuma ja kaikki haastattelut alla olevasta videosta!

Kiitokset ”Etiäppäin”-hanke, EPSHP Voimaa arkeen, Olkkari – Kokemus- ja vertaistoimijat ry, Buusti ry, FinFami Etelä-Pohjanmaa ry, KRIS-Etelä-Pohjanmaa ry, Kriisikeskus Mobile Seinäjoki, Ehyt ry ja IPS/Etelä-Pohjanmaa, että saimme olla mukana tekemässä tätä tapahtumaa teidän kanssanne!

Kategoriat
Uncategorized

Työntekijöiden työhyvinvointi-päivä 4.2.2022

Viime perjantaina 4.2. Plakkarin työntekijöillä oli TYHY-päivä. Suunnitelmissa oli käydä Kalajärvellä mökillä pilkkimässä ja luistelemassa. Ikävä kyllä tilaamamme auringonpaiste ei saapunut, vaan saimme niskaamme kylmää tuulta ja lumisadetta.

Kaksi urheaa sielua uskalsi kuitenkin mennä luistelemaan luisteluradalle.

Hyvinvointia tuli lisättyä pitsalla, pullalla, kahvilla, sekä rentoutumisella. Takkatuli piti meidät lämpimänä pihailman kylmältä tuulelta.

Kuvatodiste kairan olemassaolosta
Marko ja opiskelija Maija uskalsivat lähteä luistelemaan.
Takkatuli lämmitti Plakkarin työntekijöitä!
Tuuli ujelsi ulkona.
Kategoriat
Uncategorized

Uusi vuosi ja uudet kuteet

Hyvää vuotta 2022!

Korona jylläsi vielä vuonna 2021 ja Plakkarissa jouduttiin alkuvuodesta jakamaan aukioloajat kahtia. Aamu ja iltapäivä aukioloajoilla sai olla maksimissaan 10 henkilöä paikalla. Rajoitteet vaikuttivat myös kuukausittaiseen kävijämäärään. Mutta mennyt on mennyttä ja on aika katsoa eteenpäin!

Kuten olette saattaneet huomata Nurmon Sininauhan nettisivu on saanut uuden ilmeen! Uusi vuosi, uusi minä – eikös niin? Nettisivuista on tehty hieman selkeämmät ja pyrimme päivittämään täälläkin paljon aktiivisemmin. Lisäsimme myös Plakkarin viikkotiedotteen ja Plakkarin ruokalistan etusivulle nähtäväksi!

Plakkarin Facebook-ryhmä on ollut tärkeä työväline ryhmien ja tapahtumien tiedottamissa, mutta nyt Plakkari löytyy myös Instagramista! Jaamme Instagramiin samat julkaisut kuin Facebookiin, eli et jää mistään paitsi vaikka et molempia seuraisikaan.

Pidetään toisistamme huolta ja tehdään tästä yhdessä parempi vuosi!