Kategoriat
Uncategorized

Uusi vuosi ja uudet kuteet

Hyvää vuotta 2022!

Korona jylläsi vielä vuonna 2021 ja Plakkarissa jouduttiin alkuvuodesta jakamaan aukioloajat kahtia. Aamu ja iltapäivä aukioloajoilla sai olla maksimissaan 10 henkilöä paikalla. Rajoitteet vaikuttivat myös kuukausittaiseen kävijämäärään. Mutta mennyt on mennyttä ja on aika katsoa eteenpäin!

Kuten olette saattaneet huomata Nurmon Sininauhan nettisivu on saanut uuden ilmeen! Uusi vuosi, uusi minä – eikös niin? Nettisivuista on tehty hieman selkeämmät ja pyrimme päivittämään täälläkin paljon aktiivisemmin. Lisäsimme myös Plakkarin viikkotiedotteen ja Plakkarin ruokalistan etusivulle nähtäväksi!

Plakkarin Facebook-ryhmä on ollut tärkeä työväline ryhmien ja tapahtumien tiedottamissa, mutta nyt Plakkari löytyy myös Instagramista! Jaamme Instagramiin samat julkaisut kuin Facebookiin, eli et jää mistään paitsi vaikka et molempia seuraisikaan.

Pidetään toisistamme huolta ja tehdään tästä yhdessä parempi vuosi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s